maandag 20 november 2017

De kracht van boerenkool



De winter komt eraan en de stamppotten zullen weer op tafel komen. Helaas vaak in combinatie met aardappelen, dat voor de darmen wat minder gunstig is.
Probeer eens zoete aardappelen door uw boerenkool stamppot te mengen.
Boerenkool kunt u ook op andere manieren eten natuurlijk, zoals in sapjes of smoothies, die zeer heilzaam zijn.

Boerenkool:
- Is rijk aan vitamine K, vitamine C, caroteno├»den, vitamine B, mangaan, koper, calcium, kalium, 
   vezels, vitamine E, ijzer, magnesium en jawel, ook aan omega-3 vetzuren.
- Heeft een ontgiftende werking op het lichaam, waardoor giftige stoffen sneller het lichaam verlaten.
- Is rijk aan anti-oxidanten die het lichaam beschermen.
- Bevat ontstekingswerende stoffen.
- Geregeld boerenkoolsap drinken helpt tegen maagzweren of opboeringen die gepaard gaan met
   winderigheid.
- Is cholesterolverlagend wanneer u dagelijks 150 ml boerenkoolsap drinkt.

Dus deze winter allen aan de boerenkool!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten