dinsdag 13 maart 2018

Oefeningen voor de gelaatspierenVelen van ons staan iedere week in de sportschool te zwoegen om het lichaam in conditie en de spieren sterk te houden. Maar waarom laten we de meest zichtbare spieren in ons gelaat dan wel verslappen?

U kunt deze spieren eenvoudig thuis trainen:

  • Ga voor de spiegel staan en probeer al uw gezichtspieren tien minuten te bewegen. 
  • Kijk zover mogelijk naar boven en vervolgens naar links en rechts. Doe vier setjes van 20 herhalingen voor elke richting. Rust twee minuten tussen elk setje. Met deze oefening versterk je de oogleden. 
  • Houd u mond dicht en probeer te blazen. Je mond wordt gevuld met lucht. Beweeg je tong van rechts naar links. Doe drie setjes van 15 of 20 herhalingen. 
  • Om de kraaienpootjes bij de ogen te corrigeren drukt u met uw vingers op dit gebied en maakt u opwaartse en neerwaartse bewegingen. 

Door deze oefeningen krijgt de huid zijn spanning weer terug en wordt strakker. Het verbetert de elasticiteit van de gezichtshuid en het stimuleert de bloedcirculatie en de collageen productie. Dit zorgt ervoor dat de huid weer gaat stralen!

Mocht u geen tijd hebben om iedere dag deze oefeningen te doen dan is een natuurlijke facelift door middel van electrosimulatie bij een Bailine studio misschien een uitkomst. Kijk voor meer informatie op www.bailinestudio.nl/oegstgeest/het-team/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten