maandag 8 juli 2019

Argan olieArgan olie is een bijzondere, plantaardige olie die gewonnen wordt uit de vruchten van de zeldzame Argania spinosa, ook wel ‘de boom der schoonheid ’genoemd. Tot 15 jaar geleden wist bijna niemand buiten Marokko van het bestaan van argan olie, terwijl Berbervrouwen het ‘Marokkaanse goud ’al vele eeuwen voor hun schoonheid gebruiken.

Argan olie voor je haar:
Een van de meest gehoorde schoonheidsklachten zijn droog en dun haar. Laat dit nu precies de kracht van argan olie zijn. Argan olie is een rijke mix die onder andere bestaat uit vetzuren, antioxidanten en vitamine E. Deze samenstelling heeft de eigenschap relatief diep door te dringen tot het haar, waardoor het haar soepeler wordt. Het linolzuur legt daarnaast een beschermend laagje aan, waardoor je haar beter vocht vasthoudt, gaat glanzen en minder snel breekt. De antioxidanten zorgen tot slot voor bescherming van buitenaf. Door regelmatig argan olie te gebruiken, preserveer je je haar waardoor het zijn volume en glans terugkrijgt.

Argan olie voor je huid:
Je hebt er vast wel eens van gehoord: vrije radicalen. Deze schadelijke stoffen spelen een belangrijke factor in huidveroudering en kunnen worden tegen gegaan door antioxidanten. Hoewel deze van nature in de huid voorkomen, neemt dit af naarmate we ouder worden wat leidt tot zichtbare huidveroudering. De hoeveelheid antioxidanten in argan olie, waaronder vitamine E, ondersteunen het herstellend vermogen van de huid en wordt dan ook een natuurlijke anti aging genoemd. Daarnaast is argan olie een weldaad voor een droge huid en is het zeer geschikt voor het verzorgen van nagelriemen, handen en lippen.

Omdat argan olie alleen maar voordelen kent het ik besloten om het assortiment hiermee uit te breiden:

Flacon 50 ml: € 14,95

Flacon 100 ml: € 23,95

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Figuurstudio Tineke.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten